Een aardigheidje om te geven

Kleine cadeautjes zijn soms net zo leuk om te krijgen en te geven als grote cadeaus, en soms zelfs nog leuker omdat ze persoonlijker zijn. Als je nog op zoek bent naar kleine cadeautjes, of beter gezegd: ideeën daarvoor, kijk dan niet verder! In de blog die je gaat lezen, vertel ik je over wat kleine cadeautjes die je nog kunt inslaan voor de kerst van komend weekend. Zo heb je nog iets extra’s om onder de boom te leggen zonder dat je meteen je hele spaarpot moet leeg halen. Lees je mee?

Een speciale boodschap

Soms moet je iemand gewoon vertellen hoe je je voelt. Met een kaart met een mooie boodschap kan dat! Zo kan je vertellen hoezeer je iemand waardeert en hen echt even in het zonnetje zetten. Het is een mooi cadeau en ook nog eens heel persoonlijk. Kies voor een kaart met een leuke tekening of een mooie foto van jou en degene voor wie het cadeau is, zo wordt het extra persoonlijk.

Een lekker geurtje

Een lekker geurtje, zoals een parfum of een bodylotion, kan een geweldig klein cadeautje zijn. Kies voor een geur die bij de persoon past of die ze nog niet hebben. Of misschien heeft de persoon voor wie het cadeau is wel een geurtje die hij of zij altijd draagt, dan kan je dat ook kopen. Zo weet je zeker dat het een gegarandeerd succes is. Je zult net zien dat hun eigen flesje bijna op is en dat jouw cadeautje als geroepen komt.

Iets anders kleins

Een leuk accessoire, zoals een sjaal of een horloge, kan ook een mooi klein cadeautje zijn. Als je ten minste niet meteen voor een Rolex gaat. Kies voor een accessoire met een leuk ontwerp of in een mooie kleur. Ook dit soort dingen kan je vaak laten personaliseren. Ga voor een stel gekke sokken, dat doet het ook altijd goed. En bedenk je dat je deze kleine cadeautjes ook kan combineren om zo samen een ‘groot’ cadeau te maken.

Om te snacken

Bedenk dat het bij kleine cadeautjes vaak niet zozeer om de waarde gaat, maar om de gedachte die erachter zit. Iets lekkers om op te knabbelen doet het ook altijd goed. En wat past er nu meer bij deze feestelijke tijd dan chocolade? Je kan chocolade versturen als degene wat verder weg woont en je daar met de kerst niet helemaal naartoe gaat en ze dus niet in het echt ziet. Of misschien brengt dit idee wel de honger omhoog bij jouzelf en ga je voor jezelf bonbons bestellen. Je mag jezelf best verwennen in de decembermaand!

Dit mag je niet missen!